Nieuws en acties

Zaterdag 18 februari is onze laatste dag
Op de volgende data zal de winkel gesloten zijn. Donderdag - 2 februari Dinsdag - 7 februari Dinsdag - 14 februari Zaterdag 18 februari is onze laatste dag, Daarna zal Maro's koffie & thee haar deuren definitief sluiten. Voor onze koffie en theeën kunt u, vanaf 1 maart, terecht bij Limburgia in de Marktpromenade. Loop binnen voor een kortingsbon.

Beëindiging bedrijfsactiviteiten
Beste klanten,   Vanaf 1 maart 2017 zal de winkelruimte overgedragen worden aan een nieuwe huurder. Dit betekent dat Maro’s Koffie en Thee medio februari haar deuren zal sluiten. Wij willen U van harte bedanken voor de fijne klandizie in de afgelopen 13 jaar. De komende tijd zullen er allerlei kortingen gelden op verschillende producten in de winkel, dus kom regelmatig binnen en/of houd de website en onze facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen.   Wees er dan snel...

Lees meer
Koffie van de maand Oktober: Herfstkoffie Café Otono Dia
Café Otono Dia is een 100% arabica koffie met cacao en paranoot nuances. Op een regenachtige dag van deze prachtige herfstkoffie genieten. Dat is beleving. Een blend van Zuid-Amerikaanse en een vleugje Indonesische koffie. Rijk en notig van smaak.

19 SEPTEMBER T/M 26 SEPTEMBER GESLOTEN I.V.M. VAKANTIE.
In verband met vakantie zijn wij gesloten van maandag 19 september tot en met maandag 26 september.

Koffie van de maand September: Sicilia
Sicilia is de ultieme krachtige Italiaanse espresso koffie, uitermate geschikt voor het maken van een echte sublieme Italiaanse espresso of een heerlijke cappuccino. Deze espresso koffie is een briljante mix van robusta en arabica koffiebonen. Voornamelijk geschikt voor espresso en cappuccino. Zeer krachtig en uitgesproken.

18 JULI T/M 25 JULI GESLOTEN I.V.M. VAKANTIE
Ivm vakantie zijn wij van maandag 18 Juli t/m maandag 25 Juli gesloten.

Koffie van de maand Juli: Sulawesi Kalosi
De Sulawesi Kalosi is een karaktervolle, kruidige en zoete espresso koffie. Een Indonesische koffie uit de regio Tana Toraja-Mamasa. Diverse smaak nuances waaronder hout, truffel, cacao en peper. Geschikt voor alle koffievarianten!  

In Juli en Augustus geen koopavond:
In de maanden Juli en Augustus sluit de winkel op vrijdag om 17.30 uur!

Koffie van de maand Juni: Café Diego
Is een krachtige, frisse koffie met een mooie body. Deze melange bestaat uit 100% Arabica bonen afkomstig uit Latijn-Amerikaanse landen zoals Mexico. Geschikt voor alle koffievarianten!

Koffie van de maand Mei: Santos Brasil Cerrado
Is een milde, zachte koffie met een iets zoete smaak. De beste Braziliaanse koffie wordt in het zuiden geoogst vanwege het tropische klimaat en de hoge ligging. Deze koffie heeft zich ontkiemd in het prachtige Savanne gebied Cerrado, de plantage is gelegen in de deelstaat Minas Geriaus. Deze koffie is geschikt voor alle koffievarianten.

Result 1 - 10 of 24